Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Predavanje o skrbi za svoje telo za finalistke Miss Slovenije 2020 v podjetju Carso

11 julij 2020
Predavanje o skrbi za svoje telo za finalistke Miss Slovenije 2020 v podjetju Carso

Finalistke Miss Slovenije 2020 je v torek gostilo podjetje Carso, ki je za njih v sodelovanju s projektom Miss Slovenije izpeljalo predavanje na temo skrbi za svoje telo in počutje. V stresnem načinu življenja, ki ga živimo danes, in vse večji digitalizaciji, je ključnega pomena, da poskrbimo za dobro telesno in duševno počutje.

Čeprav so naši vsakdani vedno bolj stresni, življenje vedno bolj digitalizirano, časa za uresničevanje zdravega življenjskega sloga pa imamo vedno manj, ljudje zdravje preveč pogosto jemljemo za samoumevno.

Pri projektu Miss Slovenije smo zato s podjetjem Carso finalistkam Miss Slovenije 2020 želeli predati nekaj novega znanja in nasvetov, kako poskrbeti za svoje telo in počutje.

Podjetje Carso, ki je eno izmed vodilnih podjetij v Sloveniji, ki že vrsto let uspešno trži prehranska dopolnila, vse bolj pa se uveljavlja tudi na področju medicinskega marketinga ter strokovne podpore na področju zdravil na recept in medicinskih pripomočkov, je pretekli torek gostil finalistke Miss Slovenije 2020.

Ljudje svoje zdravje vse prepogosto jemljemo za samoumevno in zanj žal velikokrat poskrbimo šele, ko je že prepozno. Zato so v podjetju Carso finalistke lahko pridobile nekaj smernic in nasvetov, kako se spopadati s stresnim vsakdanom in na kakšen način poskrbeti za svoje telo, da lahko čim bolj učinkovito in produktivno opravljamo svoje delo.

Da bi skrb za zdravje zajeli čim bolj celostno, so jim predstavili različne izdelke, s katerimi si, poleg zdrave prehrane, dovolj gibanja, skrbjo za duševno zdravje, lahko pomagajo. Na izobraževanju so tako spoznale prehransko dopolnilo z biotinom in selenom Siliceo direct, ki prispeva k ohranjanju zdravih las, kože in nohtov.

Ker je življenje in naše delo vedno bolj digitalizirano, precej bolj trpijo tudi naše oči. Finalistkam so v podjetju Carso predstavili tudi izdelek, s katerim si lahko pomagajo, če se spopadajo s težavami z očmi. Predstavili so jim Systane HYDRATION vlažilne kapljice za oko, ki so namenjene takojšnjemu olajšanju pekočega in dražečega občutka kot posledici suhega očesa. Omogočajo tudi obnovo očesne površine s podaljšano zaščito in boljšim vlaženjem, kombinacija hidroksipropil gvara in hialuronske kisline v vlažilnih kapljicah pa ščiti epitelne celice na očesu tudi pred poškodbami.

Da bi se kandidatke lažje spopadale tudi s stresom, nemirom, razdraženostjo in tako poskrbele še za duševno zdravje, so na izobraževanju spoznale še Dominor. Dominor je prehransko dopolnilo, ki vsebuje hidrolizat mlečne beljakovine z bioaktivnim peptidom in biotin oziroma vitamin B7; v literaturi lahko tudi zasledimo ime vitamin H, ki prispeva k delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkem delovanju.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x