Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Finalistke Miss Slovenije 2020 v vlogi animatork v Rimskih termah

28 junij 2020
Finalistke Miss Slovenije 2020 v vlogi animatork v Rimskih termah

Projekt Miss Slovenije je po junijski polfinalni prireditvi že v polnem teku z aktivnostmi za novo izbrane finalistke. Aktivno pa je po premoru zaradi karantene sezono nadaljeval tudi partner projekta Business & Spa Resort Rimske terme. Včeraj, v soboto, 27.6.2020, ste finalistke Miss Slovenije 2020 lahko srečali in spoznali na dogodku Poletni skok v Rimske terme, kjer so se preizkusile v vlogi animatork in se predstavile skozi animacije, ki so jih pripravile same.

 

Projekt Miss Slovenije vsako leto ustvarja nekoliko drugačno vsebino, ki temelji na sloganu Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo.

Eden izmed segmentov, ki jih pokriva je tudi podpiranje slovenskega turizma, na katerega smo letos pri projektu dali še poseben poudarek, saj naši domači turistični ponudniki v tem času še posebej potrebujejo pomoč in podporo naroda.

 

Skupaj smo zato izpeljali dogodek, s katerim smo popestrili dogajanje v slovenskem resortu in povabili ljudi na poletno druženje ob bazenu, kjer so gostom edinstveno in predvsem pravo poletno vzdušje pričarale tudi finalistke Miss Slovenije 2020. Njihova prva aktivnost je torej temeljila na področju turizma, zato je na tem področju temeljil tudi njihov tokratni izziv.

 

Finalistke so razdeljene v skupine pripravile animacije, skozi katere so se predstavile obiskovalcem bazena in se v unikatnem ambientu ob zvokih poletne glasbe, preizkusile v izredno zanimivem in razgibanem poklicu na področju turizma – animatorstvu.

 

Animatorstvo je poklic, ki zahteva ogromno posluha, komunikacije, dela s sočlovekom, organizacije ter tudi razumevanja psihologije. Kljub temu, da opravljanje poklica animatorja nikakor ni lahka naloga, pa te le ta obogati z izvrstnimi komunikacijskimi veščinami in improvizacijskimi veščinami, ki so vedno dobrodošle na vseh življenjskih področjih.

Ta znanja so si tako lahko nekoliko izpopolnile tudi finalistke, ki so kot animatorke prepletle področja organizacije, zabave in športa in z animacijami poskrbele, da je dan minil, kot bi trenil.

 

Vse finalistke so svoje animacije odlično izvedle, nagrado Vikend paket v Rimskih termah pa sta na tokratnem izzivu osvojili skupini Jagodni izbor - Nina Mikunovič, Maja Čolić, Vladlena Salyayeva, in Rimljanke - Lina Jenšac, Anela Bećiragić, Tanja Janko.

 

Čestitamo!

 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x