Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Online izobraževanja v času samoizolacije za polfinalistke Miss Slovenije 2020

12 maj 2020
Online izobraževanja v času samoizolacije za polfinalistke Miss Slovenije 2020

Kljub temu, da nam je epidemija koronavirusa vsem prinesla veliko preizkušenj in izzivov in predvsem stroge omejitve glede dela, ki so močno vplivale tudi na delovanje projekta Miss Slovenije, se ji pri projektu nismo uklonili. Verjamemo, da se v življenju vedno najde pot in nov način do cilja.

Izobraževanja, ki smo jih s poslovnimi partnerji projekta pripravljali za polfinalistke Miss Slovenije 2020, smo tako izvedli v »online« obliki.

Preko digitalnih platform so se imele kandidatke tako možnost naučiti več o pomembnosti pravilne intimne nege s strani zvestega poslovnega partnerja, podjetja Tosama.

 

Tosama, tovarna sanitetnega materiala, je podjetje z več kot petindevetdesetletno proizvodno tradicijo. Po svetu jo prepoznavajo kot moderno podjetje, ki že od leta 1923 razvija, izdeluje in prodaja higienske in medicinske izdelke. Kandidatke so se pobližje lahko spoznale s sestavo higienskih vložkov in tamponov Tosamine blagovne znamke Natura Femina Organic, ki so visokokakovostni izdelki za ženske, izdelani iz certificiranega organskega bombaža, ki je prijazen koži in okolju.

Po izobraževanju so dobile tudi izziv, skozi katerega so iz materiala in surovin podjetja Tosama izdelale »eko obleko«, s katero se bodo med drugim predstavile tudi na polfinalni prireditvi.

 

Kandidatke so se imele možnost udeležiti tudi online izobraževanja na temo pravilne nege kože, ki ga je izpeljal slovenski proizvajalec vrhunske naravne in ekološke negovalne kozmetike Essentiq.

Čas samoizolacije je in bo naše življenje še bolj digitaliziral, zato smo čas izkoristili tudi za to, da smo polfinalistkam ponudili priložnost za razvijanje spretnosti na tem področju. Po izobraževanju o negi kože so tako dobile izziv, da so izdelale videoposnetke, s katerim so predstavile, česa so se naučile in delile svojo izkušnjo z uporabo izdelkov Essentiq.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x