Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Polfinalistke Miss Slovenije 2020 s Kronotermom na sejmu Dom

8 marec 2020
Polfinalistke Miss Slovenije 2020 s Kronotermom na sejmu Dom

Projekt Miss Slovenije deluje pod sloganom Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo ter se povezuje z različnimi slovenskimi podjetniki, športniki, umetniki glasbeniki in slovenski narod spodbuja k podpiranju domačega.

 

Polfinalistke Miss Slovenije 2020 so v petek, 6. marca 2020, sodelovale na sejmu Dom v Ljubljani, kjer so predstavljale slovensko podjetje Kronoterm.

Kronoterm je slovensko družinsko podjetje, ki se z razvojem in proizvodnjo toplotnih črpalk ukvarja že od leta 1976, in je danes po svojih toplotnih črpalkah znano ne le v Sloveniji temveč po celotni Evropi.
Lansko leto je podjetje s svojo toplotno črpalko Adapt doseglo tudi 1. mesto na nemški BAFA listi, ki tako velja za energetsko najučinkovitejšo, izredno prilagodljivo in najtišjo toplotno črpalko.

 

Podjetje Kronoterm je bilo prisotno tudi na sejmu Dom v Ljubljani, kjer so v petek sodelovale tudi polfinalistke Miss Slovenije 2020.

Obiskovalci sejma so tako, medtem ko so izvedeli kaj več o Kronotermovih toplotnih črpalkah, lahko spoznali še letošnje kandidatke projekta Miss Slovenije.
36 kandidatk se je tako skozi predstavljanje podjetja, na zabaven, zanimiv način učilo tudi komunikacijskih veščin, ki nosijo velik pomen na vseh življenjskih področjih.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x