Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Prvo srečanje s polfinalistkami Miss Slovenije 2020

31 januar 2020
Prvo srečanje s polfinalistkami Miss Slovenije 2020

V ponedeljek 27.januarja 2020 je v prostorih podjetniškega pospeševalnika Katapult potekal prvi skupni sestanek polfinalistk Miss Slovenije 2020. 

Na prvem srečanju nove sezone Miss Slovenije se je predstavilo 38 deklet iz celotne Slovenije. Dekleta so spoznale že nekaj poslovnih partnerjev projekta; dr. Jureta Kneza, solastnika podjetja Dewesoft, ki skrbi za podjetniški razvoj kandidatk, Matejo Kavčnik, uradno vizažisto projekta, ki dekletom svetuje o primernem ličenju glede na njihov obraz in Zorana Pasariča iz salona SPA SPACE iz Celja, ki skrbi za primerno nego las polfinalistk. 

Kandidatke za Miss Slovenije so si v prostorih podjetniškega pospeševalnika Katapult ogledale tudi showroom z izbranimi kosi oblačil, obutve ter modnih dodatkov slovenskega podjetja More Than Beauty. Slednje bo za dekleta tekom leta pripravljal tudi prav posebne izzive in aktivnosti.

Ostale poslovne partnerje projekta Miss Slovenije bodo polfinaliske spoznale preko dogodkov, ki jih bo organizirala ekipa Miss Slovenije. S temi bodo podpirale slovensko in Slovenijo, še posebej podjetništvo, turizem, glasbenike, športnike, avtorje, kulturno in naravno dediščino naše države. Tekom leta bo projekt Miss Slovenije povezoval manjše, zapostavljene kraje ter še naprej spodbujal državljane k medsebojni pomoči.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x