Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Polfinale Miss Slovenije - Marina Portorož 18.maj 2019

Marina Portorož 19.maj 2019

28 marec 2019
Polfinale Miss Slovenije - Marina Portorož 18.maj 2019

S povezovanjem in predstavljanjem slovenskih podjetij, turizma, umetnikov, športnikov ter naše naravne in kulturne dediščine narod spodbuja k povezovanju, medsebojni pomoči, sodelovanju in podpiranju domačega – tistega, kar nas predstavlja in dela edinstvene. Ob spoštovanju drugih narodov verjame, da je pomembno, da cenimo in gradimo svojo državo in narodno identiteto.

S širokim naborom segmentov, na katerih deluje, svojim kandidatkam nudi znanje, enkratne izkušnje in poslovne priložnosti ter jim pomaga na osebnostni rasti in nadgradnji.

Letošnje kandidatke Miss Slovenije 2019 imajo možnost izobraževanja na področju javnega nastopanja, intimne nege, nege kože, ličenja, zdravega načina življenja, zdrave samozavesti in pravilne ustne higiene, mode, podjetništva, digitalnega marketinga in zelenih energij. Mlada, ambiciozna in nadarjena dekleta se bodo javnosti predstavila tudi skozi peko slaščic, poleti se bodo skupaj z ekipo zdaj že tradicionalno povzpele na najvišji slovenski vrh, Triglav, potepala pa se bodo po celotni Sloveniji in tako skozi akcijo Odkrivajmo Slovenijo z Miss Slovenije in Slovenskimi železnicami Slovencem predstavljale zapostavljene, a vselej čudovite slovenske kraje.

Letošnje kandidatke se bodo preizkusile tudi skozi delo ambasadork navtičnega sejma Nautica Marina Portorož, International boat, beauty and luxury show, na katerem si bo v soboto, 18.5., možnost ogledati tudi polfinalno prireditev Miss Slovenije 2019.

Vstopnice si zagotovite s spletnim nakupom na Eventim.si ali na Petrolovih bencinskih črpalkah!

Name:
Email:
Subject:
Message:
x