Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Uradna predstavitev polfinalistk projekta Miss Slovenije

V Marini Portorož uradna predstavitev polfinalistk

13 marec 2019
Uradna predstavitev polfinalistk projekta Miss Slovenije

Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo je slogan pod katerim deluje in dopolnjuje svojo vsebino projekt Miss Slovenije. S povezovanjem in predstavljanjem slovenskih podjetij, turizma, umetnikov, športnikov ter naše naravne in kulturne dediščine narod spodbuja k povezovanju, medsebojni pomoči, sodelovanju in podpiranju domačega. Prav slednje pa bodo izpostavile tudi letošnje polfinalistke.

Marina Portorož, bo letošnjim polfinalistkam ponudila izjemno priložnost. Kandidatke se bodo lahko izkazale kot ambasadorke navtičnega sejma Nautica Marina Portorož, International boat, beauty and luxury show. Težko pričakovan pravi spomladanski spektakel, ki se bo odvijal v Marini Portorož od 16. do 19. maja, se bo letos prvič predstavil z bogatim vsebinskim navtičnim programom.


Sodelujuči partnerji projekta:
Pričeske dekletom ureja profesionalna ekipa salona SpaSpace iz Celja, z ličili pa lepoto deklet poudarja ekipa vizažistk Suzana Knezar in Sergeja Kržan, ki ju vodi uradna vizažistka projekta Mateja Kavčnik.

Dekletom, ki sodelujejo pri projektu Miss Slovenije, pa se pot ne konča na finalni prireditvi. To dokazujejo lanske kandidatke Flavija Bornšek in Pia Šoško, ki letos pridno pomagata pri organizaciji izbora Miss Slovenije ter Melisa Hrapič Cvetko, kateri je lastnica licence podala naziv Miss Eko Slovenije.


Svetovno uspešno podjetje Dewesoft bo izobrazilo polfinalistke na področju podjetništva in jim nudilo pomoč pri oblikovanju in uresničevanju lastnih poslovnih vizij.
Miss Slovenije bo prav tako izobrazil poslovni partner projekta, podjetje Essentiq, ki izdeluje visoko kakovostne naravne in ekološke izdelke. Za področje zdrave prehrane, prehranskih dopolnilih in načina življenja bodo poskrbeli v podjetju Carso. O zelenih energijah pa bo kandidatke poučil Kronoterm, vsem znan slovenski proizvajalec varčnih toplotnih črpalk.

 

Foto: Studio Solis/Grega Eržen

Name:
Email:
Subject:
Message:
x