Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Finalistke Miss Slovenije obiskale Tosamo

29 avgust 2018
Finalistke Miss Slovenije obiskale Tosamo

Njihov cilj je bil, da na licu mesta (v proizvodnji) spoznajo skrivnosti odličnih izdelkov za intimno nego. Tosama, v kateri že preko 90 let z izdelki, narejenimi predvsem iz bombaža, negujejo generacije, je edino takšno podjetje v Sloveniji, hkrati pa je tudi generalni sponzor letošnjega izbora.

Kandidatke so spoznale zgodovino, lasten razvoj in široko dejavnost podjetja, v živo pa so si ogledale celoten proces izdelave higienskih tamponov. Med samo proizvodnjo sta dekleta presenetila množica oblik in dimenzij tamponov v pakirnici ter prikaz kontrole kakovosti v fizikalnem laboratoriju. Prepričale so se lahko, da strokovnjaki v Tosami v proizvodnji vložkov in tamponov stalno in natančno nadzorujejo kakovost materialov in končnih izdelkov ter kontrolirajo njihovo vpojnost, stabilnost in mikrobiološko ustreznost. Finalistke so tako spoznale, da izdelkom za intimno nego iz Tosame lahko brezpogojno zaupajo, saj so narejeni iz najboljših materialov, vse tisto, kar piše na njihovi embalaži, pa brezpogojno drži.

Prava posebnost, ki je nastala kot plod sodelovanja projekta Miss Slovenije in Tosame, pa bo predstavitev novega produkta Jasmin sport Multi App tamponov, ki nosijo pečat blagovne znamke More than Beauty. »Pri izdelavi tega produkta je bila na prvem mestu kakovost izdelka, ki je tako za Tosamo tudi bistvena. Aplikatorski tampončki Multi-App so viskozni tamponi s PEFC-certifikatom za promocijo trajnostnega gospodarjenja z gozdovi. Produkt bo na voljo v septembru. Škatlica bo vsebovala 26 aplikatorskih tampončkov treh različnih vpojnosti,« je o sodelovanju povedala Jelka Verk.

Foto: Grega Eržen / Studio Solis

Name:
Email:
Subject:
Message:
x