Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Uradno fotografiranje finalistk Miss Slovenije 2022 na gradu Žovnek

14 julij 2022
Uradno fotografiranje finalistk Miss Slovenije 2022 na gradu Žovnek

V sredo 13.7. je na gradu Žovnek, v Občini Braslovče, potekalo uradno fotografiranje finalistk Miss Slovenije 2022.

Kandidatke za Miss Slovenije so dan začele v starem mestnem jedru, blizu nekdanjega spodnjega domovanja Celjskih grofov - v salonu SPA SPACE v Celju. Tam jih je pričakala ekipa frizerjev, pod vodstvom izkušenega Zorana Pasariča, ki je dekletom uredila frizuro za fotografiranje.

Pot so nadaljevale do enega najstarejših gradov na Slovenskem, doma gospodov Žovneških, kasneje Celjskih knezov, do gradu Žovnek, ki se nahaja v Občini Braslovče. Žovneško-Celjski so simbol srednjeveške državnosti, tri zvezdice iz njihovega celjskega grba pa častno krasijo slovensko zastavo, v opomin, da je zelo pomemben del zgodovine slovenskega in tudi evropskega naroda prav tu, v Spodnji Savinjski dolini. V grajski kompleks smo vstopili preko mostu skozi obnovljen dvodelni vhodni portal, ločen za pešce in konjenike. Levo od vhodnega portala stoji okrogli dvonadstropni obrambni stolp, kjer je bila nekoč tudi grajska kapela. Desno od vhodnega portala pa se nahajajo ostanki južnega zunanjega in notranjega obzidja. Osrednji del gradu je nekoč predstavljal stanovanjski del, ki pa je danes v celoti porušen.

Pred fotografiranjem je make-up finalistkam uredila ekipa Miss Slovenije, kandidatke pa je fotografiral profesionalni fotograf, Dejan Nikolič. Uradno fotografiranje je potekalo tudi za aktualno Miss Slovenije, Majo Čolić, na fotografijah je imela oblečene večerne obleke iz salona Poročni kotiček.

Za stiliranje finalistk je na fotografiranju poskrbela izkušena modna oblikovalka, Tanja Basle. Tanja ustvarja kreacije, večinoma za ženske, z različnimi okusi in željami, v njeni kolekciji pa najdemo raznovrstne izdelke za vse priložnosti. Oblikovalka, ki že vrsto let deluje v Žalcu ni poznana le v bližnji okolici, temveč se širši javnosti predstavlja tudi preko različnih modnih revij. Njene izkušnje, predanost, ustvarjalnost in natančnost se odražajo v inovativnih in dovršenih kreacijah ter najpomembnejše - v zadovoljnih strankah. Tanjine kreacije si boste v živo lahko ogledali tudi na finalni prireditvi Miss Slovenije 2022, ko se bodo v njih, predstavile aktualne kandidatke. 

Uradne fotografije bodo objavljene prihodnji mesec na Facebook in spletni strani Miss Slovenije. Na socialnih omrežjih bodo objavljene tudi informacije o uradnem spletnem glasovanju, ki bo štelo kot en član žirije. Spremljajte nas!

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x