Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Podjetje Dewesoft je izmerilo najvišji skok nad Ljubljanico

4 julij 2022
Podjetje Dewesoft je izmerilo najvišji skok nad Ljubljanico

S podjetjem Dewesoft smo se minuli vikend udeležile akrobatskega dogodka v centru Ljubljane - Odbito na Ljubljanci.

Slovensko podjetje Dewesoft, ki se ukvarja z izdelavo merilnih inštrumentov in ponuja rešitve na področju merilne tehnologije je bil letošnji partner dogodka Odbito na Ljubljanici, ki je potekal v petek in soboto. 1. in 2. julija. 

Na Ljubljanici so organizatorji dogodka postavili največji trampolin na svetu, trampolinski most in še veliko drugih aktivnosti. Odbito na Ljubljanici je inovativna športno-zabavna prireditev, ki je letos na Novem trgu potekala že drugo leto zapored. Nad vodno gladino je bila postavljena aluminijasta konstrukcija - največji trampolin na svetu, ki je meril 13 x 13 metrov, zraven njega pa je bil postavljen trampolinski most, čez katerega smo obiskovalci lahko ‘preskočili’ Ljubljanico.

Na samem dogodku so potekala mednarodna tekmovanja, med drugimi tudi tekmovanje v najvišjem skoku, katerega so izmerili v podjetju Dewesoft. V soboto zvečer je padel rekord - neverjetnih 13 metrov skoka v višino. 

Dogajanje ob trampolinih pa je oba dni spremljalo tudi pestro dogajanje v fan coni, kjer se je obiskovalcem predstavilo podjetje Dewesoft, poslovni partner projekta Miss Slovenije. Merjenje so predstavili na zabaven način, aktualna Miss Slovenije, Maja Čolić pa je skupaj s finalistkami ter Dewesoft ekipo obiskovalce vabila na promocijski prostor, kjer so lahko izmerili maksimalno silo vlečenja vrvi. Najmočnejše obiskovalce stojnice smo tudi nagradili!

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x