Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Na Automotive Testing Expo-u v Stuttgartu z Dewesoftom

26 junij 2022
Na Automotive Testing Expo-u v Stuttgartu z Dewesoftom

Pri projektu Miss Slovenije smo se s podjetjem Dewesoft udeležili enega največjih sejmov na področju avtomobilske industrije v Evropi - Automotive Testing Expo.

Automotive Testing Expo Europe, ki se odvija vsako leto v nemškem mestu Stuttgart je eden izmed največjih sejmov na področju avtomobilske industrije. Sejem ponuja pridobivanje informacij in rešitev vodilnih svetovnih proizvajalcev avtomobilov in z avtomobilsko industrijo povezanih produktov ter mreženje z najbolšimi tehniki, inženirji in tehnoloških strokovnjakov na tem področju. Sejem se je odvijal od 21. do 23. junija 2022, kjer se je predstavilo več kot 400 razstavjalcev, med drugimi tudi poslovni partner projekta Miss Slovenije, podjetje Dewesoft

Sejem je obiskala tudi aktualna Miss Slovenije, Maja Čolić, druga spremljevalka, Neža Simčič in finalistke projekta; Vida Milivojša, Kaja Koršič, Talita Sofija Komelj, Urša Trontelj in Teja Tripković. Dekleta so sodelovale pri organizaciji in promociji Dewesoftovega promocijskega prostora. Posebnost letošnjega sejma je bila, da smo skupaj obeležili 10. obletnico Dewesoftovega hčerinskega podjetja v Nemčiji, prvič smo javno predstavili podjetje Blueberry, poleg tega pa smo praznovali tudi odprtje nove Dewesoftove poslovalnice na Češkem. Ob pestrem dogajanju na sejmu smo uspešno zaključili teden z nepozabnimi spomini in dobrimi vtisi. 

Uniforme, ki so jih dekleta nosile v času sejma je oblikovalo podjetje More Than Beauty, zašili pa so jih v lastnem programu Varstveno delovnem centru Zasavje.

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x