Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Zaključek Tedna športa v Braslovčah

19 junij 2022
Zaključek Tedna športa v Braslovčah

S finalistkami Miss Slovenije smo z zabavnimi športnimi disciplinami zaključili Teden Športa v Občini Braslovče.

Z namenom povezovanja občanov in krajevnih odborov ter z namenom promocije športa, športnih in z gibanjem povezanih društev je Občina Braslovče z ZIKŠT 3 jezera v sodelovanju s športnimi društvi organizirala Teden športa Občine Braslovče. V tednu od 13. do 18. junija 2022 so povezali celotno občino v aktivnem duhu skozi različne športne discipline. Od odbojke, nogometa in košarke pa vse do juda, šaha, plesnega tekmovanja. Med sabo je tekmovalo pet krajevnih okrajev - Gomilsko, Trnava, Letuš, Braslovče in Parižlje-Topovje. Projekt se je zaključil v soboto, 18. junija z zabavnimi igrami, ki smo jih organizirali pri projektu Miss Slovenije skupaj s poslovnimi partnerji projekta.

Na dogodku je bila prisotna aktualna Miss Slovenije, Maja Čolić, Miss fotogeničnosti, Vladlena Salyayeva in finalistke projekta, ki so koordinirale pet zabavnih športnih disciplin.

S podjetjem Kronoterm, smo za občane Braslovč pripravili ogrevalne vaje pod sloganom “Vse se začne z dobrim ogrevanjem”. Za vsako športno dejavnost je namreč potrebno ogreti telo in mišice, kot je potrebno najprej ogreti hišo, da lahko udobno bivamo v njej. Za udeležence smo s podjetjem pripravili tri ogrevalne vaje, ki so del skoraj vsakega športnega ogrevanja - sklece, poskoke in izpadne korake v poskoku, za vsako ogrevalno vajo pa so tekmovalci imeli na voljo 1 minuto. Najboljši v vsakem izzivu so prejeli Kronotermov darilni paket.  S podjetjem Dewesoft so se občani preiskusili v vlečenju vrvi, v podjetju pa so poskrbeli, da so z merilno napravo izmerili, katera ekipa je vrv povlekla z največjo silo. Zmagovalna ekipa je prejela praktično nagrado. S podjetjem MIK Celje so se tekmovalci preizkusili v hitrostnem nošenjem prezračevalne naprave Mikrovent, trije z najboljšim časom pa so prav tako prejeli paket praktičnih nagrad. Podjetje Carso je udeležencem pripravil degustacijo prehranskih dopolnil ter jih podučil o pomenu uporabe magnezija, ki ima pomembno vlogo v športu. Ne glede na telesno aktivnost, ki jo opravljamo, je potrebno zadostiti potrebo po magneziju, ki prispeva k delovanju mišic in sintezi beljakovin. Udeleženci so se na njihovem promocijskem prostoru lahko pomerili v preskakovanju kolebnice in nato poiskusili njihov magnezij. Najboljši so prejeli darilne vrečke. Z nami pa je bila tudi Skupina stroka.si, ki je najmlajše razveselila z XXL Človekom ne jezi se. V tej držabni igri v človeški ediciji so so najmlajši občani preizkusili kot figure na polju. Zmagovalec vsake igre je prejel praktičen paket podjetja More Than Beauty.

Dogajanje je potekalo v sproščenem duhu, s prijetnim druženjem, zaključilo pa se je z razglasitvijo najboljših ekip oziroma posameznikov in podelitvijo medalij. 

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x