Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Podpiramo slovenske glasbenike!

11 april 2022
Podpiramo slovenske glasbenike!

Pod sloganom projekta smo podprli slovenskega glasbenika Dejana Dogaja in z njim posneli videospot za novo pesem Manekenka.

V mesecu marcu je projekt Miss Slovenije pod sloganom “Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo” sodeloval pri ustvarjanju videospota za novo pesem »Manekenka« našega slovenskega glasbenika Dejana Krajnca. Na snemanju so sodelovale letošnje finalistke, Miss osebnosti Klavdija Kastelic ter aktualna Miss Slovenije Maja Čolić.

Projekt Miss Slovenije je skupaj z Dejan Dogaja bandom, katerega poleg Dejana sestavljajo še Rudi Doles in Andraž Prelec na kitari, Anže Počkar na tolkalih in Tilen Tomšič na klaviaturi, združil moči in skupaj smo ustvarili izdelek, na katerega smo res ponosni. "Slovenke so najlepše ženske na svetu in prav zato sem se spomnil na dekleta iz projekta Miss Slovenije - so preprosto čudovite, hkrati pa so ambasadorke naše države in navajene nastopanja pred kamero, kar je moč opaziti tudi v videospotu,” pove Dejan.

Za promocijo nove skladbe smo skupaj gostovali na RTV-ju v oddajah V petek zvečer in Nedeljsko popoldne, ter na Planet TV v oddaji Pri črnem Petru. Aktualna Miss Slovenije Maja Čolić se je Dejanu pridružila tudi na radijskih gostovanjih, in sicer sta skupaj obiskala radio Štajerski Val in Fantasy Celje.  

Pri projektu Miss Slovenije delujemo pod sloganom Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo, zato smo v tej zgodbi z veseljem podprli tudi Dejana in s tem slovensko glasbo. Tudi sama pesem Manekenka poudarja nas ženske, govori o naši edinstvenosti in lepoti, ki naj izhaja iz notranjosti, kar pri projektu radi poudarimo. Sodelovanje z Dejanom in ekipo je zaradi skupnih vrednot potekalo v sproščenem in prijateljskem duhu, a vendar z veliko mero profesionalnosti, kar je pripomoglo k temu, da smo s končnim produktom vsi več kot zadovoljni. Videospot je dostopen na YouTube kanalu Dejan Dogaja.

V videospotu so poleg aktualne Miss Slovenije in Miss osebnosti nastopile finalistke Miss Slovenije 2022: Talita Sofija Komelj, Larisa Brumec, Kaja Koršič, Urša Trontelj, Hana Klaut, Blažka Hojak Šalamun, Lana Šantelj, Ana Malavašič, Anastazija Marić, Vida Milivojša, Urška Koštrun, Klara Šmigoc in Anja Korenč.

Foto: arhiv Miss Slovenije, Rok Deželak, 24K, sw33tpic

Name:
Email:
Subject:
Message:
x