Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Praznični obisk VDC Zasavja

14 december 2021
Praznični obisk VDC Zasavja

Vključujoče, Inovativno, Povezano gremo skupaj z VDC Zasavje tudi skozi veseli december in naprej v 2022! 

Danes smo s polfinalistkami projekta Miss Slovenije in dobitnicami nazivov obiskale zasavski VDC, kjer smo skupaj z uporabniki na VIP dvorišču okrasili VIP novoletno jelko. Vsaka polfinalistka je iz naravnih oziroma okolju prijaznih materialov izdelala okrasek za praznično drevesce, ob obisku pa so z njim okrasile jelko pred vhodov v glavno stavbo. Vsaka polfinalistka je izdelala tudi pet voščilnic, polnih lepih želja, s katerimi so razveselile prav vsakega uporabnika VDC Zasavje. Izdelavi okraskov in voščilnic so se pridružile tudi vse lanskoletne dobitnice nazivov, na dogodku pa so bile prisotne prva spremljevalka, Lina Jenšac, druga spremljevalka Neža Simčič in Miss osebnosti Klavdija Kastelic. Voščilnice, ki so jih izdelale dobitnice nazivov so bile namenjene za vse zaposlene v varstveno delovnem centru Zasavje. 

Pri projektu Miss Slovenije nadaljujemo zgodbo VIP Zasavja, ki smo jo začeli že lansko leto. Letos tako sodelujemo pri projektu S teboj lahko, s katerim spodbujamo ljudi naj namenijo svoj čas uporabnikom zavoda. 

Hvala Varstveno delovnemu centru Zasavje za topel sprejem in priložnost, da smo lahko tudi pri projektu Miss Slovenije del VIP Zasavja, kot tudi vsem našim poslovnim partnerjem, ki nam omogočajo pisati srčne zgodbe.

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x