Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Prva uradna predstavitev polfinalistk Miss Slovenije 2022

28 november 2021
Prva uradna predstavitev polfinalistk Miss Slovenije 2022

V soboto, 27.11.2021 se je iz Galerije Bažato, ki se nahaja v slovenski prestolnici, predstavilo 29 novih kandidatk, polfinalistk projekta Miss Slovenije.

Dekleta, ki prihajajo iz različnih kotičkov Slovenije, čaka leto polno izzivov, preizkušenj kot tudi znanj in priložnosti za osebni ter podjetniški razvoj. Pod sloganom projekta Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo nas čaka mnogo aktivnosti z vsebino, kjer bomo skupaj z zvestimi poslovnimi partnerji projekta pisali nove zgodbe.

S slovenskim podjetjem Tosama za polfinalistke projetka pripravljamo različna izobraževanja kot tudi poslovne izzive. V podjetju Essentiq se bodo dekleta spoznale s pravilno in naravno nego kože. O zelenih energijah in trajnostnem razvoju bodo lahko prisluhnile strokovnjakam iz podjetja Kronoterm. Kandidatke se bodo imele priložnost pobližje spoznati z digitalnim marketingom in reševanjem podjetniških izzivov v vodilnem slovenskem podjetju na področju informacijske tehnologije - Skupini stroka.si. V okviru delavnice Imagineering, ki poteka pod okriljem dr. Jureta Kneza, solastnika svetovno uspešenga podjetja Dewesoft, si bodo oblikovale lastne poslovne načrte. Nove, srčne zgodbe bodo preko ozaveščanja družbe o vključenosti, pisale skupaj z VDC Zasavje in družbeno odgovornim podjetjem More Than Beauty. Vse to pa boste lahko prebirali v Slovenskih novicah, zvestemu, medijskemu partnerju projekta. V letu 2022 nas čakajo tudi nove, sveže zgodbe, katere pa vam bomo razkrili tekom projekta.

Na poti do osebnih zmag, bodo letošnje kandidatke spremljale tudi preteke finalistke projekta Miss Slovenije; Lina Jenšac, Neža Simčič, Klavdija Čakš, Lada Salyayeva, Kastelic Klavdija, Anela Bećiragić, Dea Irmančnik, Tinkara Smolar in nova uradna fotografinja projekta, Pia Dolar. Nove kandidatke so toplo sprejele in jim bodo v naslednjem letu, kot mentorice, stale ob strani ob vseh prihajajočih izzivih, vsaka na svojem področju.

Letošnje kandidatke in gledalce, ki so si prireditev ogledali preko malih zaslonov, je nagovoril Ivan Tregubenkov, gostitetelj prve uradne predstavitve polfinalistk Miss Slovenije 2022. Predstavitev je povezovala Maja Zupan, Miss Slovenije 2017.

Polfinalistke Miss Slovenije 2022 so: Tina Mahnič iz Grahovega Brda, Anastazija Marić z Iga pri Ljubljani, Manca Sečnik iz okolice Horjula, Anja Korenč iz Logatca, Florjentina Osmanaj iz Celja, Blažka Hojak Šalamun s Ptuja, Talita Sofija Komelj iz Ljubljane, Metka Udovč iz Zasavja, Aneja Založnik Jaušnik iz okolice Maribora, Klara Šmigoc iz Rogoze, Vida Milivojša iz Ljubljane, Lara Ovčar iz Velenja, Kaja Koršič iz Prvačine, Julija Poljanec iz Tolmina, Ana Malavašič iz Ljubljane, Teja Tripkovič z Mirne na Dolenjskem, Lana Šantelj iz Postojne, Hana Ribič iz Trbovelj, Maja Kozole iz Krškega, Sarah Ženko iz Maribora, Hana Klaut iz Šempetra pri Gorici, Ana Oder iz Mislinje, Ajla Ališič z Jesenic, Kristina Mihelčič iz Komende, Urška Koštrun z Vrhnike, Urša Trontelj iz Kočevja, Enedina Sarajkić z Jesenic, Larisa Brumec iz Svete Trojice v Slovenskih goricah in Mateja Pintar iz okolice Škofje Loke. 

Če ste včerajšnjo Uradno predstavitev polfinalistk Miss Slovenije 2022 morda zamudili, pa vas vabimo k ogledu posnetka prenosa na naši uradni Facebook strani Miss Slovenije. Za prenos v živo je poskrbel poslovni partner projekta, Skupina Stroka.si.
 

Foto: Pia Dolar

Name:
Email:
Subject:
Message:
x