Aktualno

Modni spektakel ob zaključku Festivala Lent

Finalistke Miss Slovenije 2018 na modni reviji Summer vibes

9 julij 2018
Modni spektakel ob zaključku Festivala Lent

Agencija Glammodels je v sodelovanju z lokalom Nana in projektom Miss Slovenije ob zaključku Festivala Lent na Glavnem trgu v Mariboru priredila prav poseben modni šov, ki so ga letos poimenovali »Summer vibes«.

Že tretje leto zapored so vsi sodelujoči ob zaključku Festivala Lent zakorakali v pisano poletje in njegov prihod naznanili še z modnimi trendi, ki bodo v letošnjem poletnem času nenadomestljivi. Na veliki modni reviji sta organizatorja modne revije na enem mestu združila unikatne in izbrane ponudnike različnih blagovnih znamk, ki jih lahko najdete v centru mesta, kot tudi izbranih modnih kreatorjev in oblikovalcev.

Na veliki modni reviji so se predstavili: All4kids, Avon, Hervis, Everly, Moi, KiK, Allegria, Galerija kreativnih, salon čevljev Kisilak, Avocado, Luna, Bags and more in Princess. Nepogrešljiv je bil seveda izhod finalistk v kopalkah modne kreatorke Nancy Aljančič (v čevljih Alpina) in Gordane Grandošek Whiddon, ki je večer zaključila s spektakularnim izhodom večernih kreacij, ki so jih predstavljale finalistke Miss Slovenije 2018 v družbi 1. spremljevalke Miss Slovenije in Miss Nove 2017 Lane Krajnc in 2. spremljevalke Miss Slovenije in Miss Slovenskih novic 2017 Patricije Finster.

Za izgled deklet je s svojo ekipo poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Naberšnik, za pričeske pa so poskrbeli v salonu Odsev lepote. Tokratni oder, po katerem so se sprehodile finalistke Miss Slovenije, je bil odet v cvetlično dekoracijo, za katero je poskrbela Dežurna cvetličarna Na vogalu.

Prav poseben glasbeni spektakel je priredil saksofonist Sašo Fekonja, ki je obiskovalce popeljal v svet jazza, v kombinaciji z modernimi ritmi DJ Aljaža. Za plesno poslastico večera pa sta poskrbela plesalca Arnej Ivkovič in njegova soplesalka Giovanna Gabriela Klarič.

Foto: Aleš Kocbek (za Glammodels)

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Kontakt

Instagram

info@missslovenije.si

Aktualno

Dekleta, ali vas zanima nepozabna življenjska izkušnja?

Prijavi se zdaj!