Projekti

Projekt Miss Slovenije se zastavlja z novimi ciliji in v ospredje se postavlja Slovenija, slovenski izdelki, slovenski pokrovitelji, slovenski oblikovalci, domači glasbeniki, avtorji, slovensko podjetništvo, sam slovenski turizem... Določene blagovne znamke, ki so v projektu, bodo slovenska podjetja torej slovenske blagovne znamke, katerih predstavnica je Miss Slovenije. Vse kar pri lepotnem tekmovanju šteje je vsebina. Ne zgolj lepota, ki je le nekaj procentov celega projekta. Sama lepota ne šteje nič, če ji s projektom ne damo vsebine.

Tosama in Miss Slovenije za pomoči potrebne mamice

Malčki ne bi smeli trpeti pomanjkanja

13 december 2016
Tosama in Miss Slovenije za pomoči potrebne mamice

Letošnji projekt Miss Slovenije je v svoj program vključil tudi dobrodelno noto. Domžalska Tosama, ki se je vanj vključila kot generalni pokrovitelj,  je že v postopku izbiranja najlepše Slovenke sodelovala pri njihovih humanitarnih aktivnostih, pridružila pa se je tudi poslanstvu Maje Taradi, ki kot zmagovalka nadaljuje začete dobrodelne aktivnosti.
V sredo, 9. novembra je  v Tosamini Beli štacunci v ljubljanskem BTC aktualna nosilka naslova miss Slovenije podelila Tosamino donacijo Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste. V podjetju, ki z medicinskimi pripomočki ter izdelki za nego in higieno že več kot 90 let pomaga ljudem v skrbi za zdravje, so prisluhnili vse številčnejšim prošnjam po pomoči mladim mamicam. Kot je dejala najbolj angažirana humanitarna delavka v Sloveniji, Anita Ogulin, se vsak teden vsaj 40 mamic obrne na ZPMS po pomoč. Večina od njih najbolj potrebuje  izdelke za osnovno higieno, za malčke in zase. V Tosami so zato pripravili pleničke, higienske vložke in paketke z izdelki za nego novorojenčkov, Maja Taradi in direktorica Tosame Mojca Šimnic Šolinc pa sta na skromni slovesnosti darilo predali Aniti Ogulin. V Tosami upajo, da so s to gesto vsaj začasno omilili težave tistih mamic, ki jim življenje trenutno preprečuje, da bi zmogle same poskrbeti za potrebe svoje družine.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Kontakt

Instagram

info@missslovenije.si

Aktualno

Dekleta, ali vas zanima nepozabna življenjska izkušnja?

Prijavi se zdaj!