O izboru

O lepotnem izboru Miss Slovenija za Miss World

MISS WORLD (MISS SVETA) je najstarejše mednarodno licenčno lepotno tekmovanje, ki sodi v sam vrh svetovnih lepotnih izborov. Ta prestižni projekt odlikuje vrhunska organizacija, tradicija, dobrodelnost, spektakularnost in udeležba več kot stotih predstavnic iz vsega sveta.

Organizator MISS WORLD LIMITED podeljuje licence za posamične države samo najbolj uspešnim podjetjem iz področja organizacije projektov (preverjajo organizacijske reference in izkušnje iz tega področja).

Tekmovanje poteka v vsaki državi po predpisanem pravilniku, ki ga predpiše nosilec licence za posamično državo in ob upoštevanju mednarodnega pravilnika. Pogoji za udeležbo na tem lepotnem tekmovanju so zelo strogi. Zmagovalka posamične države zastopa svojo državo na svetovnem izboru, kjer se zbere več kot 130 lepotic iz vsega sveta. Priprave na veliki finale potekajo mesec dni in organizator v sklopu priprav podeli več prestižnih nazivov že pred samim finalom. Najbolj prestižna titula pa je seveda naziv MISS WORLD za posamično leto.

Več podatkov o projektu je dostopnih na uradni svetovni spletni strani: www.missworld.com

Dekleta, ali vas zanima nepozabna življenjska izkušnja?

Prijavi se zdaj!Kontakt

Instagram

info@missslovenije.si