More Than Beauty

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Novice

Modni spektakel ob zaključku Festivala Lent

Finalistke Miss Slovenije 2018 na modni reviji Summer vibes

9 julij 2018
Modni spektakel ob zaključku Festivala Lent

Agencija Glammodels je v sodelovanju z lokalom Nana in projektom Miss Slovenije ob zaključku Festivala Lent na Glavnem trgu v Mariboru priredila prav poseben modni šov, ki so ga letos poimenovali »Summer vibes«.

Že tretje leto zapored so vsi sodelujoči ob zaključku Festivala Lent zakorakali v pisano poletje in njegov prihod naznanili še z modnimi trendi, ki bodo v letošnjem poletnem času nenadomestljivi. Na veliki modni reviji sta organizatorja modne revije na enem mestu združila unikatne in izbrane ponudnike različnih blagovnih znamk, ki jih lahko najdete v centru mesta, kot tudi izbranih modnih kreatorjev in oblikovalcev.

Na veliki modni reviji so se predstavili: All4kids, Avon, Hervis, Everly, Moi, KiK, Allegria, Galerija kreativnih, salon čevljev Kisilak, Avocado, Luna, Bags and more in Princess. Nepogrešljiv je bil seveda izhod finalistk v kopalkah modne kreatorke Nancy Aljančič (v čevljih Alpina) in Gordane Grandošek Whiddon, ki je večer zaključila s spektakularnim izhodom večernih kreacij, ki so jih predstavljale finalistke Miss Slovenije 2018 v družbi 1. spremljevalke Miss Slovenije in Miss Nove 2017 Lane Krajnc in 2. spremljevalke Miss Slovenije in Miss Slovenskih novic 2017 Patricije Finster.

Za izgled deklet je s svojo ekipo poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Naberšnik, za pričeske pa so poskrbeli v salonu Odsev lepote. Tokratni oder, po katerem so se sprehodile finalistke Miss Slovenije, je bil odet v cvetlično dekoracijo, za katero je poskrbela Dežurna cvetličarna Na vogalu.

Prav poseben glasbeni spektakel je priredil saksofonist Sašo Fekonja, ki je obiskovalce popeljal v svet jazza, v kombinaciji z modernimi ritmi DJ Aljaža. Za plesno poslastico večera pa sta poskrbela plesalca Arnej Ivkovič in njegova soplesalka Giovanna Gabriela Klarič.

Foto: Aleš Kocbek (za Glammodels)

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!