More Than Beauty

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Obisk Trbovlja

Finalistke Miss Slovenije obiskale Trbovlje

30 april 2018
Obisk Trbovlja

Tokratno poslanstvo projekta Miss Slovenije se po lanskoletnem finalnem izboru v Ljubljani seli v Zasavje. Natančneje v Trbovlje v Delavski dom, kjer se bodo odvijale določene aktivnosti filnalistk Miss Slovenije. 

V Trbovljah, mestu z eno najdaljših rudarskih tradicij pri nas, v zadnjih letih gradijo edinstven turizem. Na gospodarsko degradiranem območju so tradicijo rudarstva prenesli v virtualno okolje digitalno ustvarjenih rudniških objektov, kjer se navidezna resničnost meša s hologrami in socialnimi zgodbami rudarjev. Nov turistični produkt obiskovalcem, tudi tistim s posebnimi potrebami, ponuja virtualno potovanje skozi rudarsko dediščino v prihodnost, ki jo bomo domnevno vsi živeli. Gre za enega redkih produktov, ki skozi turizem in na atraktiven način odkriva potenciale novih medijev in kibernetike. Tako se v Trbovljah razvija turizem, ki skozi socialne zgodbe ter trdo in težko dediščino preteklosti prinaša humanizacijo tehnologije, spojene s tradicijo in naravo. Še posebej pa je pomembno, da produkt nastaja tudi v tesnem sodelovanju z uspešnimi lokalnimi visokotehnološkimi podjetji. V navezavi z obstoječim Virtualnim muzejem rudarstva 4. dritl lahko Virtualni poligon "Luknja v prihodnost" v prihodnje postane osrednja atrakcija regije, ki potrebuje izrazito inovativne rešitve, če se želi postaviti ob bok drugim, turistično bolj razvitim območjem v Sloveniji.

Finalistke Miss Slovenije bodo nadaljevale priprave oziroma izobraževanja, ki jim bodo zagotovo koristlila naprej v življenju ne glede na njihovo uvrstitev. 

»Zasavska regija ponuja veliko več, kot Slovenci vemo oz.smo ozaveščeni in prav je, da se skozi projekt Miss Slovenije nudi promocija regijam, ki so mnogokrat zapostavljene,«
Jelka Verk, lastnica licence Miss Slovenije.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale