More Than Beauty

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Obiskale podjetje Alpina

Finalistke Miss Slovenije se že pripravljajo na gorske avanture

28 maj 2018
Obiskale podjetje Alpina

Aktualna Miss Slovenije Maja Zupan bo nadaljevala tradicijo predhodnice Maje Taradi in se skupaj s finalistkami Miss Slovenije sredini julija odpravila na najvišji vrh Slovenije.

Odprava na Triglav se bo začela že v juniju, ko finalistke projekta čaka še nekaj predhodnih vzponov. Sprva bodo finalistke nekaj dni preživele na Veliki Planini, kjer bodo spoznale pastirsko življenje. Nato sledi pohod na Kum in nazadnje še na Triglav. In na vseh njihovih izzivih ji bo spremljal poslovni partner – podjetje Alpina, ki se ponaša s sedemdesetletno tradicijo obstoja in da je eden vodilnih domačih proizvajalcev športne obutve. Finalistke se bodo v njihovi obutvi podale na najvišji vrh z žirovskim gojzarjem. Žirovski gojzar se je s svojo bogato 70.letno tradicijo vpisal med svojevrstne legende. Z Vikijem Grošljem in prvo jugoslovansko odpravo so čevlji, ki jih je Alpina izdelala posebej za ta vzpon, leta 1979 osvojili Everest, najvišji vrh sveta.

Foto: studio Solis/Grega Eržen

 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale