More Than Beauty

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Polfinale Miss Slovenije 2018

Izbranih 15 finalistk

9 maj 2018
Polfinale Miss Slovenije 2018

V čudovitem ambientu restavracije in letne terase Marina Portorož se je odvijala polfinalna prireditev Miss Slovenije, ki je bila zaznamovana s sloganom Podprimo slovensko in podprimo Slovenijo. Petnajst deklet je po končani prireditvi dobilo priložnost, da se poteguje za laskav naziv Miss Slovenije 2018.

Polfinalno prireditev, ki je potekala v Marini Portorož je zaznamovalo 24 kandidatk, ki so se predstavila v treh izhodih z nakitom Kuolmi Marjete Hribar, ki bo oblikovala tudi krono za Miss Slovenije, kopalkah Nancy Alijančič ter recikliranih oblekah iz odpadnih materialov podjetja Tosama. Direktorica podjetja Tosama Mojca Šimnic Šolinc je tudi razglasila najboljšo reciklirano obleko iz njihovih odpadnih materialov, ki jo je naredila Eva Černevšek.

Žirija v sestavi: aktualna Miss Slovenije Maja Zupan, Mojca Šimnic Šolinc direktorica podjetja Tosama, Sebastjan Selan - direktor Marine Portorož, Mihaela Margan – direktorica agencije Glammodels, Zoran Poznič - direktor Delovskega doma Trbovlje, Jure Knez - solastnik podjetja Dewesoft, David Miško - direktor marketinga v Skupini Stroka.si, ki je tudi strateški tehnološki partner projekta, ni imela lahke naloge. 

24 polfinalistk je uredila izkušena ekipa SpaSpace iz Celja, ki je poskrbela za pričeske, vizažistke pa so dekleta naličile s kozmetiko Evagarden.

Nagrade, ki so jih prejela dekleta:
Podjetje Prokozmetika art and beauty je obdarilo s kozmetiko EvaGarden.
Podjetje Carso je vse finalistkam pripravio darilni paket Silicea hair and beauty.
Pred in po prireditvi so se lahko gostje fotografirali z aktualno Miss Slovenije Majo Zupan - FotoStar.si, ki je postavila tudi fotostojnico.

Samo prireditev pa sta z glasbo popestrila Anika Horvat in Sašo Gačnik – Svarogov.

Poslovni partnerji:

Dogodek so podprli tudi poslovni partnerji projekta: Skupina stroka.si. ,Tosama z blagovno znamko Jasmin, Dewesoft in Pure prive studio. Na druženju se predstavila tudi štajerska regija in sicer z bučnim oljem Kocbek.

Petnajst finalistk tako čakajo že novi izzivi, ki jih bodo med drugim popeljali tudi na Veliko Planino.

O PROJEKTU MISS SLOVENIJE
Projekt Miss Slovenije je naravnan tako, da izpostavlja Slovenijo, slovensko podjetništvo, turizem in slovenske blagovne znamke. Prednost projekta je, da se vse skupaj povezuje s skunim ciljem: Podprimo slovensko in podprimo Slovenijo! In miss Slovenije je predstavnica le tega!


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale