More Than Beauty

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Kandidatke Miss Slovenije na mednarodni merilni konferenci podjetja Dewesoft

23 april 2018
Kandidatke Miss Slovenije na mednarodni merilni konferenci podjetja Dewesoft

Kandidatke Miss Slovenije so se predstavile na konferenci podjetja Dewesoft, kjer so si nabrale kar nekaj znanja. Silovit razvoj merilnih inštrumentov, krepitev prodajne mreže z lastnimi podjetji od Avstrije do ZDA, Singapurja, Indije, Tajvana in kontinuirano povečevanje prihodkov zaznamujejo podjetje Dewesoft.
Svoje dosežke in novosti je družba, ki velja za eno ključnih svetovnih razvojnih podjetij na področju programske opreme za opravljanje meritev in za vodilnega proizvajalca merilnih inštrumentov za vesoljsko in avtomobilsko industrijo, predstavila na mednarodni konferenci o merjenju. Udeležili pa so se je tudi strokovnjaki partnerskih podjetij. Gostje so imeli priložnost srečati njihove razvijalce in inženirje, konferenca pa je zajemala številne delavnice in treninge o novih metodah in tehnologijah.

Na dogodku so izbrali tudi Obraz merilne konference Dewesoft in žirija je podelila naziv Charnee Bijon Bonno, ki je za nagrado prejela vikend paket razvajanja v Rimskih Termah.
Za čudovito gostoljubje pa so poskrbeli v Vili Aina v Laškem, kjer so dekleta v času konference tudi bivala.

 

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale