More Than Beauty

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Poklon materam ob materinskem dnevu

Miss Slovenije v Mariboru

2 april 2018
Poklon materam ob materinskem dnevu

Po odlično izpeljanjem lanskoletnem dogodku, je ekipa Glammodels že tradicionalno pripravila posebno razvajanje namenjene ženskam in materam. Modno druženje na materinski dan je bilo obarvano v znamenju pomladi in ustvarjalci dogodka so znova poskrbeli za številna presenečenja. Od snemanja TV oddaje Ujemi sanje (pogovorni gosti TV oddaje so bili: Gorazd Ademovič, Sašo Gačnik – Svarogov, Domen Kumer in Jelka Verk – lastnica licence Miss Slovenije), do predstavitve ustvarjalcev, ki na domačih tleh predstavljajo svoje umetnine. Seveda pa so vse obiskovalke po koncu prireditve razveselili še s cvetjem in vzorčki dišav, ki so jih lahko odnesle domov.

Na modni pisti v LUFTU so se sprehodili modeli agencije Glammodels in predstavili čudovito pomladno kolekcijo različnih blagovnih znamk. Predstavili so se All4Kids, podjetje Avon, Puppa iz Murske Sobote in nakit Design of mine pod katerega se podpisuje oblikovalka Mina Toplak, trgovina Luna iz Grajskega trga, trgovina Princess s čevlji, trgovina KiK iz Grajskega trga Maribor, oblikovalka blagovne znamke Mašlin Andreja Žilavec in Poročna Kamrica iz Hajdine pri Ptuju.

Prav tako pa so gostje na modni pisti lahko občudovali kandidatke letošnejga izbora Miss Slovenije (iz Štajerskega konca), ki so se predstavile v oblačilih trgovine Luna in goste je nagovrila aktualna Miss Slovenije Maja Zupan. Ob njej na pisti je bila še 1.sprmeljevalka Miss Slovenije 2017 Lana Krajnc.

Foto: Aleš Kocbek

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale