Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Osvojili Triglav

Velika odprava ekspedicije projekta Miss Slovenije je na Triglavu pustila svoj pečat!

22 julij 2017
Osvojili Triglav

“Tokrat smo s projektom Miss Slovenije izpostavili lepote, ki jih imamo doma. Podpirajmo slovensko, podpirajmo Slovenijo je slogan, ki ga izpolnjujemo na vsakem koraku. In tokrat smo ga s korakom na najvišji vrh Slovenije,” je povedala Maja Taradi.

Lastnica licence Miss Slovenije Jelka Verk je priznala, da je tovrstni pojekt ened večjih mejnikov v samem izboru in je pustil pečat za nadaljno delo. Zahvalila se je tudi vsej ekipi za nesebično podporo pri pohodu na Trigalv in dejala, da je ekipa delovala enotno in povezano, kar na takšnih odpravah največ šteje!

PARTNERJI PROJEKTA TRIGLAV:
Maja in finalistke Miss Slovenije so skupaj s poslovnimi partnerji osvojile najvišji vrh Slovenije. Pri tem so jim pomagali v podjetju Alpina, ki je posrkbela, da so dekleta imela primerno obutev. Alpina se ponaša s sedemdesetletno tradicijo obstoja in da je eden vodilnih domačih proizvajalcev športne obutve. Trgovina Iglu šport je danes največji distributer in prodajalec pohodniške, alpinistične opreme in opreme za taborjenje. Danes obsega 17 trgovin na območju Slovenije, Hrvaške in Srbije. Za finalistke Miss Slovenije so poskrbeli, z dodatno opremo, ki jim je omogočala lažji vzpon na najvišji vrh Slovenije.

Podjetje Stroka.si je kot strateški partner poskrbela, da so o pohodu lahko neporsedno poročali s Triglava na družbenih omrežjih preko spleta.

Podjetje Tosama z blagovno znamko Jasmin pa je poskrbela za higieno ekipe na samem vrhu.

Posebna zahvala gre vsem vodnikom Planinskega društva Ljubljana Matica, ki so dekleta varno pripeljali v dolino.

Tukaj je še podjetje Lotrič Metrology - Z ljubeznijo do meroslovja že skoraj tri desetletja opravljamo kalibracije, preskušanja, kontrole in overitve. Razvijajo vrhunske in tehnološko dovršene, a za uporabo enostavne meroslovne izdelke in rešitve. Prenašajo znanje, zastopajo najboljše domače in tuje proizvajalce merilne, farmacevtske in laboratorijske tehnike ter skrbijo za razvoj in napredek področja meroslovja.

V projektu pa je sodelovalo tudi podjeje Slovera Lynx. Vodilno podjetje v regiji na področju industrijskega upravljanja z energijo, ki se osredotoča predvsem na rešitve po meri.
Zahvala gre tudi Zavarovalnici Triglav – očistimo gore, ter DEWEsoft.

Foto: Grega Eržen/StudioSolis.si

 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x