Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Priprave na Triglav!

V sodelovanju z IGLU ŠPORT

9 julij 2017
Priprave na Triglav!

V ospredju projekta Miss Slovenije za Miss World je nov izziv, ki ga bodo premagovale finalistke. Pohod na Triglav se bo odvija 19. in 20.julija in v ospredju bodo finalistke imele nalogo izpostavili lepote Slovenije, pri katerem so se jim pridružila tudi slovenska podjetja. Za ustrezno zaščito pri pohodu na Triglav je poskrbela tudi trgovina Iglu Šport d.o.o, ki je v Sloveniji prisotna vse od leta 1992. Po 25-ih letih je IGLU ŠPORT največji distributer in prodajalec pohodniške, alpinistične opreme in opreme za taborjenje. Danes obsega 17 trgovin na območju Slovenije, Hrvaške in Srbije. 12 trgovin od tega je v Sloveniji (4 v Ljubljani in po ena v Mariboru, Kranju, Lescah, Tolminu, Celju, Kopru, Solkanu in Bovcu). Za finalistke Miss Slovenije so poskrbeli, z dodatno opremo, ki jim bo omogočala lažji vzpon na najvišji vrh Slovenije.

O PODJETJU:
IGLU ŠPORT je ekskluzivni zastopnik na območju Slovenije, Hrvaške in Srbije za številne svetovno znane »outdoor« znamke, kot so Mammut, Camp, Cassin, Ferrino, Beal, Julbo, Lorpen, La Sportiva, Garmont, MIllet, Lowe Alpine, Sigg, Ortovox, Trangoworld in druge. IGLU ŠPORT ima pod okriljem tudi lastno blagovno znamko oblačil Karibu in znamko Outdoor expert, ki je znamka za šotore, spalne vreče in druge dodatke.

IGLU ŠPORT je vodilno podjetje pri prodaji »outdoor« opreme v Sloveniji. Kupcem ponujajo najširši izbor opreme za gorništvo, pohodništvo, alpinizem, plezanje in taborjenje in jim v naših trgovinah ob široki ponudbi kakovostnih izdelkov omogočamo tudi strokovno svetovanje pri izbiranju opreme. 

Foto: Grega Eržen/StudioSolis.si

Name:
Email:
Subject:
Message:
x