Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Priprave na finalno prireditev Miss Slovenije

15 junij 2021
Priprave na finalno prireditev Miss Slovenije

Po letu polnih izzivov in sprememb a kljub temu z veliko pozitivne energije se približujemo zaključku sezone 2020/2021. Finalna prireditev Miss Slovenije bo potekala 27.6.2021 v Občini Hrastnik.

Ta vikend so v Občini Hrastnik potekale priprave na finalno prireditev Miss Slovenije. Finalistke projekta so se tokrat pobližje spoznale z rudarsko-industrijsko zgodovino tega prelepega zasavskega mesta. Raziskovale so skrite kotičke Hrastnika in odkrivale kulturno dediščino, ki je zaznamovala Slovensko zgodovino. Kandidatke za Miss Slovenije so obiskale rudnik Hrastnik, za varnostno opremo pa je s čeladami in naglavnimi svetilkami poskrbel Iglu Šport

Iz Občine Hrastnik so se finalistke nato odpravile v gostoljubne Rimske terme, kjer jih je čakal nov izziv - razgovori z žirijo, ki bo v nedeljo, na finalni prireditvi, podala še svoje zadnje ocene in okronala novo nosilko naziva Miss Slovenije.

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x