Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Uradno fotografiranje finalistk Miss Slovenije v glavni strojnici rudnika Hrastnik

23 maj 2021
Uradno fotografiranje finalistk Miss Slovenije v glavni strojnici rudnika Hrastnik

Projekt Miss Slovenije, ki temelji na podpiranju slovenskega in lokalnega, vsako leto svojo finalno prireditev in aktivnosti seli v drug slovenski kraj. Tokrat so se finalistke Miss Slovenije v oblačilih poslovnega partnerja projekta, More Than Beauty, predstavile v močni, industrijsko-rudarski zgodbi na uradnem fotografiranju v glavni strojnici rudnika Hrastnik. Ravno tja pa se letos seli tudi finalna prireditev Miss Slovenije.


Občina Hrastnik, ki jo karakterizira močan industrijski in rudarski značaj, je bila tokrat prizorišče uradnega fotografiranje finalistk Miss Slovenije. Fotografiranje z Dejanom Nikoličem (Dejan Nikolic Photography), je potekalo v glavni strojnici rudnika Hrastnik, kjer so že od leta 1822 hrastniški rudarji kopali »črno zlato«. Strojnica in rudnik sta sicer že nekaj let zaprta, vendar se Občina Hrastnik aktivno trudi z načrtovanjem in preoblikovanjem prostorov, ki nosijo pomembno tehnično dediščino tega rudarskega mesta. Strojnica, ki je hrastniško jamo povezovala z zunanjim svetom in vanjo spuščala tovor, ki so ga rudarji potrebovali, se bo tako spremenila v muzejski prostor, celoten kompleks pa bo dobil nov namen – postal bo razstavni prostor, kjer se bodo v prihodnosti odvijale prireditve. Med drugimi bo tukaj letos, junija, potekala tudi finalna prireditev projekta Miss Slovenije, ki bo pod sloganom »Podpirajmo slovensko, podpirajmo Slovenijo« predstavila rudarsko zgodbo mesta Hrastnik.


Finalistke so si za to priložnost, nadele kreativna in unikatna oblačila ter dodatke družbeno odgovorne blagovne znamke More Than Beauty, uredila pa jih je vrhunska ekipa frizerjev iz salona SPA SPACE – Zoran Pasarič, Matic Pasarič , ter vizažistki Mateja Kavčnikin Lia Zuljan.


Fotografije si boste kmalu lahko ogledali na Facebook strani Miss Slovenije, kjer bo potekalo glasovanje, ki se bo štelo kot en član žirije v izboru za Miss Slovenije.


Foto arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x